
به گزارش ایبِنا و به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، احمد ذاکری در دیدار با سرپرست منطقه 6 بانک شهر با بیان این مطلب و با تاکید بر اینکه بانک شهر بانکی مردمی است که نگاه ویژهای به توسعه و آبادانی شهرهای مختلف کشور دارد، گفت: هم اکنون استان قم در مسیر تحول و توسعه قرار دارد و بانک شهر می تواند دراین مسیر نقش آفرینی کند.
ذاکری خدمات ارایه شده توسط پیشخوانهای شهرنت و وب کیوسک های بانک شهر را بسیار چشمگیر و قابل توجه توصیف کرد و افزود: همچنین حضور بانک شهر در کربلا و خدمات رسانی به زائران مایه افتخار بانکداری اسلامی و بانک شهر است.
وی فعالیتهای بانک شهر را علاوه بر حضور در عمران وآبادانی شهر ها در حوزه صنعت نیز قابل تامل و مناسب عنوان کرد و ادامه داد:سال آینده در حوزه صنایع و معادن برنامه های خاصی را دنبال خواهیم کرد که انتظار داریم در این حوزه بانک شهر ورود پیدا کند.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان قم حمایت بانک شهر ار پروژه های عمرانی و فرهنگی کلان شهرها را نیز برای شهروندان حائز اهمیت اعلام کرد و گفت: امیدواریم این بانک حمایتهای خود را نیز از چرخه تولید و اشتغال بیش از پیش کند.
همچنین در این نشست سرپرست منطقه 6 بانک شهر به ارائه توضیحاتی در خصوص رسالت این بانک پرداخت و گزارشی نیز از تسهیلات پرداخت شده و خدمات ارزی ارائه شده به فعالان اقتصادی داد.
احمد کمری با توجه به نامگذاری سالجاری به عنوان سال " اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل " توسط رهبر معظم انقلاب؛ حمایت از بنگاه های اقتصادی را یکی از دستاوردهای مهم بانک شهر در سال 1395 عنوان کرد.